Zakelijke fotografie en branding

Met mijn branding fotografie zorg ik voor goede zakelijke fotografie in een mix van portretfoto’s en detailfoto’s van jouw bedrijf.

‘Breng je business tot leven!’

Met je website, je social media en in je marketing wil je goede foto’s om je bedrijf te laten shinen. Met deze foto’s wil je je doelgroep bereiken en ze een beeld geven dat ze zo bij je naar binnen stappen.
Een helder overzicht van je werk, een realistisch kijkje in de wereld van jouw bedrijf en dit alles vastgelegd in scherpe, professionele foto’s.
Breng je business tot leven!

Zakelijke fotografie

Tijdens deze fotosessie draait het om jou als ondernemer maar ook om hoe jij bent als persoon. Hierdoor geef je mensen een goed beeld van jezelf wat ook weer de (ideale) klanten aantrekt.

Persoonlijke fotosessie
De fotosessie en gekozen locatie sluit aan bij jouw bedrijf maar ook bij jouw persoonlijkheid. Daarom kun je naast je werkplek, bijvoorbeeld ook een favoriete plek kiezen voor de fotografie. Kortom, je hoeft niet altijd foto’s te maken op de werkplek zelf. Waar je blij van wordt, dat straal je ook uit op de foto. Tijdens de fotosessie wisselen we een aantal keren van setting/locatie en/of kleding. Zo krijg je een grotere opbouw van foto’s in jouw beeldbank. Je kunt hiermee lekker veel beelden afwisselen op je website en social media.

Voorbereiding
Vooraf bespreken we de branding en zakelijke fotografie . Dit kan zowel telefonisch als per email. Deze unieke fotosessie begint bij een goede voorbereiding. Zo hoor ik graag vooraf wat je wensen zijn en kunnen we de kleding en ideeën doorspreken.
Hierdoor werken we aan jouw ideale ‘dreamshoot’ waarmee jouw bedrijf op een representatieve wijze voor de dag kan komen!
Na het boeken van de fotosessie ontvang je van mij informatie ter voorbereiding op de fotografie.

Visagie
Het is mogelijk om je professioneel op te laten maken door een make up artist.
Zij weet precies welke kleuren bij je passen waardoor de visagie volledig wordt afgestemd op jou en de fotosessie. Je kunt dit vooraf bij mij kenbaar maken.

De fotosessie
Voordat de fotosessie begint, bekijken we de kleding die je hebt meegebracht. Samen met de eventuele visagiste maken we een plan voor de make up.
Tijdens deze zakelijke fotografie leid ik je door de fotosessie, zodat het comfortabel voelt en je de foto’s krijgt met jouw persoonlijke uitstraling.
Je zult merken dat het poseren steeds makkelijker gaat. Mijn doel is namelijk om er voor te zorgen dat het een ontspannen moment wordt,
waarbij je volledig jezelf kunt zijn en waardoor je zelfverzekerd de camera in kunt kijken.

Na de fotosessie

Beeldmateriaal
Met deze branding fotografie zorg ik voor voldoende materiaal om je website mee te vullen en te gebruiken in je blog of op social media.
Daarnaast kun je het ook inzetten voor je marketing.
Hiermee heb je sterke tools in handen om je bedrijf visueel goed neer te zetten.

Bewerking
Na de fotosessie maak ik een selectie van de foto’s. Deze foto’s worden zorgvuldig nabewerkt. De retouching is inbegrepen in de fotosessie.
Na 14 dagen ontvang je een inlogcode voor mijn website, waarmee je kunt inloggen voor het contactblad.
Daar zie je dan het overzicht van de fotosessie.

Prijzen
Je kunt deze unieke fotosessie al boeken voor een bedrag van € 295,00 excl. BTW voor 1-1,5 uur waarbij 30 foto’s zijn inbegrepen. Het is mogelijk om meer foto’s af te nemen, je kunt de fotosessie upgraden naar 35 of 40 foto’s. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie?
Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen voor meer informatie. Of bel mij op telefoon nummer 06-46785766.

Reiskosten € 0,35/km

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/ellen-metz-fotografie

 

‘Breng je business tot leven!’

_

Zakelijke fotografie voor een goede

en krachtige branding

_


” Wat zijn de foto’s mooi geworden!
Ik ben zeer tevreden. “
~ Roelienke